Despre USR Ulmi

Suntem filiala Ulmi, Giurgiu, a partidului Uniunea Salvați România. Am luat ființă în august 2019.

Suntem o echipă tânără, formată din cetățeni ai comunei care nu au mai fost implicați anterior în politică. Însă nepăsarea, indolența și rea-voința autorităților PSD și PNL perindate la primărie de-a lungul deceniilor post-Revoluție ne-au făcut să spunem „ne-am săturat” și să punem pe picioare un proiect ambițios de dezvoltare a comunei.

Suntem o mână de oameni profesioniști la locul de muncă, cu familii și treburi în gospodării. Nu suntem politicieni de carieră, însă vrem să apărăm din toate puterile viitorul comunei Ulmi și al copiilor noștri. Luptăm pentru investiții chibzuite care să facă viața mai ușoară și mai frumoasă tuturor locuitorilor comunei.

Comuna noastră a fost prăduită timp de 30 de ani, fără scrupule și fără să le pese celor de la conducere de nivelul de trai al cetățenilor. Comuna Ulmi nu are, nici după 30 de ani de democrație, gaze, canalizare, apă curentă, trotuare, rigole sau asfalt care să nu sară după prima ploaie.

Copiii noștri merg în școli și grădinițe construite acum 8 decenii sau mai mult, în condiții precare de igienă și siguranță, fără nicio investiție reală în modernizarea condițiilor și echipamentelor de predare.

Dacă vreți o schimbare reală în comuna noastră, dacă vreți să avem cu toții un trai mai bun, USR Ulmi este singura alternativă reală la vechea clasă politică și la vechile lor metehne.

Hai să ne întâlnim și să ne cunoaștem. Votează USR Ulmi!