„Momentan” indisponibil

Mottoul primăriei Ulmi. În primăvară au reușit cu chiu, cu vai, să dea drumul integrării cu sistemul național ghiseul.ro astfel încât cei care nu se pot deplasa să-și poată plăti online taxele. Sistemul funcționa doar în intervalul în care era și primăria deschisă, probabil programul cu care are nevoie să se sincronizeze ghiseul.ro era instalat pe PC-ul amărât al unui angajat care îl pornea când venea dimineața și îl oprea când pleca după-amiaza. Ce servere care să funcționeze permanent, ce UPS-uri. Comuna asta are nevoie pe toți stâlpii de camere de supraveghere cu recunoaștere automată de numere auto, să știe conducerea toate utilajele care circulă prin comuna și să îi aibă sub papuc, nu de prostii din astea IT. Dar să ne întoarcem de la ce plecasem.

De vreo 2-3 luni nu mai merge treaba deloc. Ghiseul.ro afișează „Sistemul informatic al instituției Ulmi GR este momentan indisponibil!” indiferent de ziua și ora la care îl accesezi. Și, cunoscând profesionalismul cu care e condusă instituția, îi putem pune cruce și face coliva.

Încă un proiect răsunător ce merge ca uns, la fel ca rețeaua publică de apă și canalizare (la Joița, nu la noi), gaze (la Florești, nu la noi), trotuare (la Bolintin-Deal, nu la noi), câinii fără stăpân, centru medical de permanență (tot Joița), investiții locale (Joița și Bolintin-Deal) etc etc etc.

Cetățenii văd comunele din jur? Peste tot se face ceva, la noi nu se face nimic.

label, ,

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *