Felicitări, vopsiri și mașini de gunoi de la fotomodele

Doamnele de la primărie au distribuit locuitorilor comunei Ulmi felicitări de Paști, „din partea domnului primar”. Dacă le-a platit dânsul din propriul salariu, mențiunea e validă. Dacă le-a plătit primăria, își face publicitate tot pe banii noștri.

Primăria a căutat în lung și în lat prin comună o firmă cu câțiva meșteri să vopsească niscai garduri de pe domeniul public, nu a găsit, mare ghinion pe capul ei. A fost de-a dreptul nevoită deci să dea 13.000 EUR pentru acest lucru vechii sale firme de încredere Decor Soft Green SRL din Roznov, Neamț. Achiziție directă.

Firma fostului vicepreședinte al CJ Giurgiu, despre care am mai scris aici, ne face și proiect de gaze pe 25.000 EUR, cele de canalizare și modernizare a drumurilor despre care scriam anul trecut au fost evident încheiate și implementate cu succes. Cum, nu aveți încă nici unele? Ce cârcotași…

Nu în ultimul rând, dar cu siguranță cel mai spumos pentru buzunarele noastre, primăria noastră destoinică a mai cumpărat cu 35.000 EUR, fără licitație, o mașină de gunoi de la firma de P.R. a unui fotomodel. Ce e aia firmă de P.R., întrebați? Un soi de firmă care se ocupă de imaginea și publicitatea clienților, să fie bine ca să nu fie rău. E la mintea cocoșului, de acolo se cumpără și mașinile de gunoi, nu?

Să vedem un pic și ce e cu firma asta. Pe numele ei Multievents Expert SRL și cu sediul în Gruiu, Ilfov, a fost înființată în 2016, iar in anul 2020 avea ZERO angajați. Cifra de afaceri pe intreg anul 2020 a fost de 204.425 RON cu un profit net de 151.776 RON.

2020 pare să fi fost un an fatidic pentru că încetează până și postările cu poze colorate pe paginile de Facebook și Instagram ale firmei, însă încep să curgă achiziții directe de la stat pentru autospeciale de gunoi, pompieri, echipamente PSI și altele de genul. Cifra de afaceri (cu statul) a firmei ajunge astfel în 2021 la 1.500.000 RON.

Iar în anul de grație 2022, luna aprilie, primăria noastră generoasă contribuie și ea la bunăstarea portofelelor tuturor celor implicați. Ca un făcut, comuna Ciolpani achiziționase în luna martie o autogunoieră identică, la un preț cu 35.000 RON mai mic. Ce e suma asta la valoarea noastră?

Administratorul firmei în cauză este Mirela Chirilă:

Mai jos despre doamna, din câteva tabloide.

Articol WowBiz:

Mirela Chirila, unul dintre fotomodelele care, in urma cu cativa ani, facea furori pe podiumurile de moda de la noi din tara, a spus, in mare secret, “DA”, dupa o relatie de mai bine de noua ani cu fostul cumnat al lui Laurette.

De altfel, de cativa ani, Mirela a cam disparut din atentia publicului preferand sa se mute in “spatele camerelor de luat vederi”, ea ocupandu-se, ca PR, de mai multe personalitati din diverse domenii. Iar motivul, destainuia ea acum ceva vreme, era legat de faptul ca nu vrea sa mai defileze in lenjerie intima in fata a zeci de barbati, sa primeasca tot felul de propuneri indecente – pe care le respingea fara sa stea la discutii, ea fiind indragostita pana peste cap-, ci prefera sa isi foloseasca mintea pentru a reusi in viata.

Articol Click:

Manechinul ne-a dezvăluit că este tentată să intre şi ea în afacerea familiei iubitului ei fiindcă este conştientă că nu poate să facă modelling toată viaţa.

Îmi doresc ca la anul să mă apuc de afaceri alături de prietenul meu, Gabi! Acesta are o firmă de pubele şi maşini pentru gunoi. Sunt convinsă că mă pot descurca şi într-un alt domeniu, nu doar în modelling şi în plus nu pot fi toată viaţa model. Modelling-ul pentru mine este mai mult o pasiune„, a declarat Mirela pentru click.ro.

Interesanți și pitorești parteneri de achiziții cu dedicație are primăria Ulmi, așa-i? Măcar de-ar fi pe banii altora, nu pe ai noștri…

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *