Matrapazlâcurile primăriei în decembrie

Luna decembrie a început cu noi contracte atribuite direct firmelor de casă ale primăriei comunei Ulmi.

Prima achiziție, în valoare de 41.000 EUR, are ca obiect o sărăriță. Firma Romfox Trans Prod SRL, de la care se cumpără fără licitație publică acest vehicul, aparține lui Marinescu Constantin, consilier local PSD în comuna Vidra (Ilfov) și vicepreședinte PSD Vidra. Ne întrebăm ce legătură o fi cu primarul nostru PSD de Ulmi.

Următoarele două achiziții directe, pentru steaguri și indicatoare luminoase, vin de la o firmă de casă mai veche, Decor Soft Green SRL, cu cifră de afaceri mare de la primăria Ulmi. Nu mai departe de luna trecută scriam că a primit 66.000 EUR pentru un gard de împrejmuire a terenului de fotbal de la Poenari.

De data aceasta, primăria a considerat necesar să arunce 3.000 EUR pe steaguri agățate ici-colo pe stâlpii din comună:

Apoi, deși proiectul de realizare a trecerilor de pietoni supraînălțate a fost depus de către consilierii noștri de peste un an, consilierii PSD și PMP nu s-au prezentat intenționat la ședința din iulie acest an în care ar fi trebuit votat proiectul, iar primăria a hotărât că sunt mai utile câteva indicatoare luminoase cu minipanouri solare. Oare cum se vor comporta toamna și iarna, cu zile scurte și perioade lungi fără soare din cauza vremii urâte? Probabil la fel ca alifia la picior de lemn. Banii s-au dus însă în buzunarele cui trebuie.

label, ,

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *