Firma fostului vicepresedinte al CJ Giurgiu, abonata la contracte cu primarii din intreg judetul

Pe 26.10.2021 primaria Ulmi a atribuit direct, fara licitatie, un contract de 120.000 de lei unei firme de consultanta din sectorul 5 pentru „Consultanta , depunere ,solicitare si implementare proiect”. Achizitia poate fi vazuta aici: http://e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/109997338

Tot pe 26.10.2021 primaria a atribuit in aceeasi maniera, aceleiasi firme, un alt contract in valoare de 60.000 lei pentru „Consultanta , depunere ,solicitare si implementare proiect”: http://e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/109998045

In total, firma ISCO INVEST SRL a luat in decurs de 2 minute 180.000 lei de la primaria Ulmi, pentru servicii de consultanta pentru proiectele de canalizare si modernizarea drumurilor.

Firma ISCO INVEST apartine domnului Lucian Corozel, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Giurgiu si membru PSD.

Domnul Corozel a vizitat primaria Ulmi, respectiv pe domnul Secretar General, in data de 20 octombrie, chiar inainte de sedinta de Consiliu Local. Probabil puneau la punct detaliile atribuirii directe a celor 2 contracte in valoare de 180.000 de lei. Infiintata acum 6 luni, firma domnului Corozel e deja abonata la banii publici, fiind specializata pe contracte cu incredintari directe, in comune giurgiuvene cu primari PSD.

Nu este o surpriza ca PNDL3, pompos numit Anghel Saligny, este doar o mare oala cu bani de unde primarii agreati, firmele de casa, partenerii, rudele si sponsorii de campanie sa se poata servi dupa bunul plac. Desigur, practica aceasta nu a fost inventata nici de primaria Ulmi, nici de primarul Petre, nici de domnul Corozel. Este ceva ce a cuprins administratiile locale din toata tara.

Claudiu Nasui spunea intr-o postare de Facebook: „PNDL 3 este programul de cumpărare a loialității primarilor prin contracte la firme de partid din bani publici. Este programul care va continua să sărăcească România și motivul pentru care am plecat din Guvern. PNDL 3 este cel mai mare program de furt din istoria Romaniei până acum. E efectiv mai mare decat ultimele două PNDL-uri la un loc. A fost denumit „Anghel Saligny” ca o tactică de marketing politic pentru a albi puţin imaginea PNDL-ului. Din păcate, nu va face decât să i-o mânjească pe cea a lui Anghel Saligny”.

Poate ziceti ca nu se cheltuie din bugetul comunei, caci banii vin de la Guvern. News alert! Toti banii pe care Guvernul ii are la dispozitia discretionara vin de la noi, din taxele si impozitele noastre, ale tuturor! Banii nostrii, in loc sa ne construiasca spitale si scoli moderne, hranesc hotia si burdihanele celor certati cu munca cinstita.

Later edit: desi pregatirea cererilor de finantare face parte din resursele alocate de unitatile administrativ-teritoriale pentru a accesa banii din Programul Anghel Saligny, aceste contracte de consultanta nu sunt „din PNDL 3”. Alti bani, alta distractie. Totul, pe bani publici, pe bani din taxele si impozitele platite de fiecare dintre noi.

label, ,

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *