Decor Soft Green – privilegiatul comunei Ulmi

In data de 16.06.2021 a aparut in SEAP urmatoarea achizitie publica, atribuita direct, fara licitatie:

1. Placute denumiri strazi – 482 bucati (75 lei/bucata vs 38 lei/bucata pretul pietei)

2. Placute Indicatoare strazi – 330 bucati (87 lei/bucata vs 40 lei/bucata pretul pietei)

3. Stalpi sustinere Placute indicatoare strazi – 60 bucati (185 lei/bucata)

Mai erau si Tablite numar casa – 2840 bucati insa s-a renuntat la ele (28.5 lei/bucata vs 6 lei/bucata pretul pietei)(am luat preturile pietei de la https://www.drapele.ro/categorie.php?ID=72)Total – 75.960 lei – 14.509,68 EUR.

Castigatorul contractului cu atribuire directa este firma DECOR SOFT GREEN SRL, cu sediul in jud Neamt, orasul Roznov. Inca de la infiintare, firma este abonata la lucrarile primariei Ulmi, toate contractele fiind atribuite direct, fara licitatie.

Cine este firma DECOR SOFT GREEN SRL? A fost infiintata in 29 martie 2019 si nu are inregistrat nici macar un angajat. In 18.04.2019 a castigat primul contract cu primaria comunei Ulmi: Panouri de informare, in valoare de 15.900 RON. De atunci firma fara nici un angajat a castiat 34 de contracte cu statul, toate atribuite fara licitatie, in 3 localitati: comuna Bucuresci, comuna Dumbrava Rosie si cel mai prolific client, comuna Ulmi.

Produsele pe care firma le-a furnizat comunei noastre sunt: ghirlande luminoase, Garduri de siguranta, mobilier urban si adaposturi pentru statiile de autobuz. In total, 1.315.999,64 lei. Mai mult de UN SFERT DE MILION DE EURO!! Din bugetul comunei ULMI. Administratorii acestei firme sunt Stanescu Iorgu si Stanescu Dragos.Stanescu Dragos este si administratorul firmei Osimo Metal SRL, care a castigat, in 15.11.2018, un contract cu primaria comunei Ulmi in valoare de 109.894 lei pentru….lucrari de instalare garduri, de balustrade si dispozitive de siguranta. Este singurul contract cu statul pe care aceasta firma il are. Apoi, in mod pur intamplator, aceeasi persoana deschide o alta firma cu care continua sirul contractelor de achizitii publice atribuite fara licitatie incheiate cu primaria Ulmi, pentru exact aceleasi produse.

Tot familiei Stanescu apartine si firma FIER DUAL SRL, infiintata in anul 2016 si care, fara a avea vreun om angajat, in cursul anului 2018 a avut de contracte cu primaria ULMI, atribuite fara licitatie, in valoare de peste 1.000.000 lei.

Stimati cetateni, va facem publice aceste informatii pentru ca fiecare dintre voi are dreptul sa stie ce se intampla cu bugetul comunei in care locuim. Pentru ca fiecare dintre voi trebuie sa stie cum sunt risipiti banii din bugetul comunei pe lucrari neesentiale, contractand niste firme dubioase, fara angajati dar cu incasari fabuloase din banii comunei. Asta in timp ce in Ghionea inca sunt inundatii, cainii vagabonzi inca ataca oameni, Icoana inca nu are ruta de transport iar scolile mai au putin si cad peste elevi si profesori.

Decideti voi, cetetenii comunei, daca aceasta administratie isi indeplineste rolul de conduce responsabil dezvoltarea comunei Ulmi.

label,

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *