Giurgiu – județ la stăpân

Un județ aflat pe ultimele locuri la dezvoltare, dar pe primele la risipirea banilor și corupție locală. Acesta este Giurgiu, județul în care trăim.

Nici comuna noastră nu stă mai bine. Actuala administrație nu a reușit să atragă nici un leu din fonduri europene, investițiile nu sunt făcute cu cap și nu au legatură cu nevoile noastre.

În fiecare campanie ni se promit lucruri și, când ajung la putere, se fac că uită sau își fac cărțile doar pentru a ne fenta din nou.

Oare asta vrem? Chiar nu ne dăm seama că actuala administrație este prea incompetentă pentru a ne satisface nevoile de bază ale unui trai civilizat? Nu vedem că actuala clasă politică a eșuat în 30 de ani? Că pun doar binele lor înaintea nevoilor noastre? Copiii și nepoții nostri ne vor trage la răspundere.

Urmăriți mai jos un reportaj excepțional România Te Iubesc al ProTV despre județul nostru, Giurgiu, din seria „Județe la stăpân”. Veți vedea în el starea deplorabilă în care se află majoritatea comunelor din zonă, dar și un exemplu pozitiv (singurul, din păcate) al comunei Prundu, ce s-a dezvoltat extraordinar cu ajutorul unui primar de ispravă care a accesat foarte multe fonduri europene.

USR Ulmi are oameni capabili să dezvolte comuna noastră în bine. Noi suntem aerul nou de care comuna noastră are nevoie. Putem să atragem investiții și fonduri, ba chiar să ne creăm singuri un motor financiar și să creștem exponențial calitatea vieții în comuna noastră!

Credem în oamenii din comună și credem că o schimbare este binevenită pentru noi toți.

#ocomuna9

label, ,

Un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *